Carbon Behandling

Hollywood Carbon Peeling er en fantastisk og banebrydende ny måde at pleje og forskønne sin hud på. Det er en sikker og skånsom metode til foryngelse af huden, som renser i dybden og giver friskhed til huden med det samme


Behandlingen: Vi tilbyder to behandlingsformer, den almindelige og luksus udgaven. Behandlingen starter med en grundig rensning af ansigtet, hvorefter du får påført en carbon maske. Du får beskyttelsesbriller og vat på øjenlågene. Carbon masken skal virke i 10 minutter, inden selve laserpeelingen begynder. Behandlingen tager omkring 30 minutter. Alt efter behov, anbefaler vi, at du får udført behandlingen med 2-4 ugers mellemrum.


Laserens stråler går ind og forøger hudens produktion af bindevæv, samtidig med at carbon partiklerne eksfoliere huden og renser porerne grundigt. Behandlingen kan med fordel kombineres med en hydro dermabation behandling.


Behandlingen findes i to udgaver:
Den almindelige som består af en grundig rensning af ansigtet. Hvor efter et tyndt lag carbon, bliver fordelt på huden, og du vil få laserbehandlet hele ansigtet. Efterfølgende vil en lækker og plejende ansigtsmaske blive lagt. Man slutter af med en dagcreme efter hudtype.


 

Luksus behandlingen består af en grundig rensning af ansigtet. Hvorefter et tyndt lag carbon, bliver fordelt på huden, og du vil få laserbehandlet hele ansigtet. Efterfølgende vil en lækker og plejende ansigtsmaske blive lagt. Sonic probs aktivere din hud til at absorbere fugt og næringsstoffer dybere ned i huden. Man slutter af med en dagcreme efter hudtype.


Disse behandlinger vil få dit ansigt til at shine. Alle kan have gavn af en Carbon Peeling. Det kan være en god idé af få lavet en behandling, hvis du har brug for et pift til din hud, måske i forbindelse med en fest, hvor du skal se ekstra godt ud. Folk i Hollywood får denne behandling lige før de skal på den røde løber, idet at behandlingen efterlader huden mere glat og frisk at se på med det samme. Du vil ikke være generet af en rød og irriteret hud efter.


Behandlingen reducerer de fine rynker i huden. Træt og kedelig hud bliver frisk og energisk igen. Dette er en fantastisk behandling af acne, især aktive udbrud. Carbon peeling er særdeles velegnet til personer der lider af inflammatorisk acne, grove porer, ar og  melasma. Carbon cremen består af 100% naturprodukter med bla. mudder fra vulkan sten. Huden vil føles ny, og silkeblød. Det er vigtigt, hvis du ønsker at få en sund og ungdommelig hud, at vedligeholde den på længere sigt, med regelmæssige behandlinger.


Beskrivelse i korte træk.

  • Reducerer rynker
  • Reducerer store porer
  • Reducerer acne
  • Reducerer ar
  • Øger hudens collagen produktion
  • Nedsætter hudens olieproduktion
  • Minimerer hudorme
  • Giver en jævn og smuk hud
  • Øjeblikkelig virkning og et friskt look
  • Skånsom, sikker og smertefri ansigtsbehandling udført af certificeret behandler.