Du Lac Renew

Dulac – en lille behandling med store resultater.

Er du træt af, talgknopper, karsprængninger, leverpletter, hudgevækster, vorter eller modersmærker (skal have grønt lys fra lægen før vi fjerner) så skal du behandles med Du Lac Renew.

En behandlingsform, der vil kunne slette mange af ovenstående gevækster, og igen give dig en pæn hud.

En behandling tager ca. 20 min. og koster Kr. 595,00 og du skal bruge en Heal Up oil der koster Kr. 160,00.

 

Når vi laver en ansigtsbehandling opdager vi tit, at vores kunder har karsprængninger, kolesterol aflejringer eller andet, som de er kede af, men som de ikke er klar over, at vi kan hjælpe med at fjerne. De fleste tror, at det kræver en hudlæge, for at opnå resultater, og få fjernet de uønskede gevækster.

Men med Du Lac Renew kan vi mindske eller helt fjerne de knopper, pigmentpletter, karsprængninger osv., der er med til at få huden til at se ældre ud. Det giver en mere klar og ensartet hud, som ser yngre ud.

Huden udsættes gennem livet for stor belastning, f.eks. solskoldninger, hormonelle forandringer, overdrevet brug af hudplejeprodukter, overdrevet soldyrkelse. Alt dette samt vejrets skift mellem sol og kraftig kulde, som vi kender det i Danmark, udfordrer konstant hudens immunforsvar.

 

Kroppens blodkarsystem er en vigtig del af dette immunforsvar. De fine kar – også kaldet kapillærerne – tjener til regulering/opretholdelse af kropstemperaturen og sikrer dermed optimale vilkår for de vitale organer. Ansigtshuden er ingen undtagelse. Er den ubeskyttet over for vind og vejr og måske yderligere udsat for en eller flere af ovennævnte faktorer, der belaster og irriterer den sarte og fine hud, vil længere tids belastning påvirke blodkarrenes elasticitet. Blodkarrenes evne til at åbne og trække sig sammen forringes i en grad, der giver en konstant rødmen. Varer dette ved, vil karret med tiden slagge til og gennemstrømning af friskt iltet blod nedsættes. Kar der er røde, er kar med gennemløb af iltet blod.

Huden kan meget nemt komme til at se ældre ud med fx små mørke og lyse knopper og karsprængninger. Det er videnskabeligt bevist, at det, der får et ansigt til at se ældre ud, er de farveforskelle, som vi får i vores ansigt med alderen.

Hvad er Du Lac Renew? Behandlingen er en kort behandling med et meget stort resultat.

Behandlingen varer ca. 20 min, og starter med en lille samtale om, hvilket resultat du ønsker, og herefter giver vi dig en forklaring på hele forløbet.

Behandlingen starter med en grundig afrensning efterfulgt af en hudanalyse.

Herefter desinficerer vi din hud, og de små uønsket gevækster bliver fjernet meget nænsomt med en lille nål, som bliver varm. Nålen kommer ikke ned i huden – der arbejdes kosmetisk (uden på huden) på de ønskede steder.

Mange er overrasket over, at man ikke mærker mere under behandlingen, end man gør. Og at resultatet bliver så synligt og fint! Nogle af vores kunder beskriver det med, at det er som om, de uønskede knopper er blevet visket væk.

Efter behandlingen kommer der små sårskorper på det behandlede område. For at få et fint resultat, er det (meget) vigtigt, at skorperne får lov til at falde af, af sig selv.

De første 48 timer efter behandlingen skal man afholde sig fra voldsom fysisk udfoldelse og fra sol, kulde, sauna og klorvand. Desuden skal man afholde sig fra at anvende produkter indeholdende parfume, alkohol, syre, mineralsk olie, hormonforstyrrende stoffer samt fugtighedscreme. Peeling af huden kan genoptages, når de fine sårskorper er faldet af. Til efterbehandling anbefaler vi, at du bruger en koncentreret ampul med E-vitamin, som gør, at de behandlede steder heler hurtigere op.

Efterbehandling sikrer et godt resultat. Vi anbefaler, at behandlingen med Du Lac Renew følges op af en efterbehandling. Efterbehandlingen kan først foretages ca. 14 dage efter første behandling, da det er vigtigt, at sårskorperne er faldet af, og huden er helet op.