Fedt Frysning

Cryolipolysis IceShaping Pro

IceShaping Fedtfrysning, Cryolipolyse, er den nyeste teknologi inden for permanent fedtreduktion. Behandlingen udføres med IceShaping fedtfrysningsmaskine, der er af højeste kvalitet, og udstyret med fire påsætningsarme til effektiv og alsidig behandling. Resultaterne ved fedtfrysning er lige så suveræne, som behandlingen er simpel og smertefri.

Ved sund kost og flittig træning, kan vægten reduceres, men hvor fedtet på kroppen tabes, er genetisk bestemt, og kan i meget lille grad kontrolleres gennem madindtag og motion. IceShaping Fedtfrysning målretter fedttabet mod de fedtdepoter, som du føler er uønskede.

 

En af de helt store fordele ved denne teknologi er, at resultaterne er permanente. Konsultation, hvor ønsker, vejledning og opmåling gennemgås minutiøst, starter dit behandlingsforløb hos os. Konsultation er enten i forbindelse med behandling eller som en særskilt aftale, og er en vigtig del af forløbet. Sculpturing, kroppens form og opbygning, er en vigtig bestanddel i processen, og du vil med kyndig vejledning trygt blive rådgivet. Ved behandlingens start påsættes applikatorerne omhyggeligt de ønskede områder.

Et vakuum trækker forsigtigt fedtvævet op i applikatoren, hvor en kontrolleret nedkøling ned til -10 grader startes. Du mærker et let træk, og kort efter genfindes velbehag. Frysning får fedtet til at krystallisere, hvilket dræber fedtcellerne og de udskilles fra behandlingsafslutning og de efterfølgende 8-12 uger igennem lymfekanalerne.

Hver behandling reducerer antallet af fedtceller med 20-25 %. Behandlingen varer ca. 1 time, hvor du roligt kan slappe af med fx en kop kaffe eller hyggesnak med en veninde. Herefter afmonteres applikatorerne nænsomt vakuummet. Vi masserer efterfølgende det behandlede område for at øge blodgennemstrømningen og dermed blodcirkulationen.

Fedtfrysning er en metode til at slippe af med fedtdepoter ved hjælp af kulde. Til forskel fra andre hudceller, tåler fedtceller ikke kulde. Ved nedkøling til -10 grader vil cellerne briste og indholdet flyder ud i lymferne. Herefter tisses fedtcellernes indhold ud over tid. Denne proces kan vare 4-6 uger.

Fedtfrysning – også kaldet Cryo Lipo – er godkendt som behandling af amerikanske FDA og anses af Sundhedsstyrelsen som en sikker behandling, som ikke behøver lægeovervågning. Til forskel fra en fedtsugning, som er et dybt kirurgisk indgreb, er der ingen risiko forbundet med fedtfrysning.