Fire & Ice behandling

FIRE & ICE FACIAL Denne Intensive kliniske ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at forny din huds overflade, og derved reducere fine linjer og rynker såvel som at udglatte, blødgøre og fremme cellefornyelse. Grundlaget for dette fantastiske behandlings system er en kombination af to terapeutiske masker.

Den kraftfulde INTENSIVE RESURFACING MASQUE er baseret på en klinisk formel indeholdende; Glycolsyre (18 %), Mælkesyre, Citronsyre, Æblesyre, Retinol, Vitamin B3 og Antioxidanter – herunder Grøn te ekstrakt. Den anden maske, REJUVENATING MASQUE, er en lindrende, hydrerende behandling baseret på en formel indeholdende; Hyaluronsyre, Aloe Vera, Grøn te ekstrakt, Lakridsekstrakt, Vindruekerneekstrakt og Rosmarinekstrakt. Udover de unikke professionelle behandlingsmasker, komplementeres denne fantastiske ansigtsbehandling af en unik kombination af serumer og cremer, som alle er udviklet af iS CLINICAL det eksklusive kliniske brand fra Innovative Skin Care.

FIRE & ICE behandlingen fra iS Clinical er en eksklusiv klinisk behandling, som leverer synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende, behandlingen er specielt velegnet til:

Reducering af fine linjer og rynker for en mere ensartet, og glat overflade i huden.

Fremmelse af cellefornyelsen

Genopbygning og styrkelse af træt og medtaget hud

Hyperpigmentering / solskader

Dybderens af porerne

Fjernelse af overskydende talg/hudfedt

Forbedring af uren hud / Akne

Resultatet kan ses allerede efter første behandling, men kurforløb på 3 behandlinger med 14 dages interval anbefales.