Hårfjerning

SHR står for “Super Hair Removal” Permanent hårfjerning med SHR er et gennembrud indenfor hårfjerning med lysteknologi. Behandlingen er mere behagelig og skånsom end tidligere lasermaskiner og huden er bedre beskyttet, da hårsækkene ikke bliver varmet unødvendig meget op, som giver den smerte, som klassisk hårfjerning med laser er kendt for.

 

På grund af hårets naturlige vækstfaser, og det at du dagligt taber og slider hår af, er kun ca. 20% af dine hår aktive og synligt udvokset. Derfor kan ingen behandlinger være permanente løst på én behandlinger. Hos os opnås det ønskede resultat på mellem 4-8 behandlinger. I yderst sjældne tilfælde kan det tage flere behandlinger.

Udover at opnå den åbenlyse gevinst, hvor du ikke længere skal bruge til på at barbere dig. Så skal du ej heller bekymre dig om indgroet hår, barberings knopper, skægpest og skader som rifter og sår efter en skraber.

Hvordan fungere det?

Huden bliver, med en lille håndstykke, opvarmet på en temperatur mellem 40-45 grader. Det lille håndstykke udsteder lav energi og bevæges henover det valgte område i god hastighed, så behandlingen forbliver smertefri. 50% af den energi går direkte i hårets pigment og de sidste 50% bliver absorberet i stamcellerne, som står for hår produktionen. Hårrødderne bliver behandlet i alle dybder og skaber altså den mest effektive permanente hårfjerning på markedet.

 

Hvem kan blive behandlet?

Fordi denne form for hårfjerning er med kontrolleret opvarmning og høj frekvens, kan vi også fjerne lyse, røde og fine hår, i modsætning til hvad man normalt kan på de klassiske hårfjerningsmaskiner.

Vi tilbyder behandlinger til både mænd og kvinder, og de eneste regler vi har er:

at du er over 18 år
at du ikke er gravid under behandlingen.

Vores professionelle udstyr gør det muligt for os at behandle alle slags hår- og hudtyper.

Hvornår kan jeg forvente at blive hårfri?

Med SHR tager det mellem 6-8 behandlinger, at blive hårfri man skal behandles med 4 ugers mellemrum, for at få det bedste resultat. Ved lyse, røde og fine hår kan man forvente, at det kræver lidt flere behandlinger end ved mørke hår.

Før behandlingen:

Før du skal have permanent hårfjerning hos os, skal det valgte område være barberet/skrabet ned. Hårene må ikke være fjernet helt, fx med voks eller pincet, indenfor de sidste 4 uger. Ligeledes må området, der skal behandles ikke få sol én uge op til, samt ingen sol én dag efter behandlingen.

Forskellen på SHR og Diodelaser eller IPL

Bliver du behandlet hos os med SHR, er behandlingen stort set smertefri, som den første hårfjerningsmaskine på markedet. Du vil kunne mærke varme og en let summen, men intet ubehageligt. Behandlinger med Diodelaser og IPL er tit forbundet med smerte, da disse maskiner sender en stor mængde energi i hårsækken og dermed opvarmer huden til 70 grader, til forskel for SHR maskinens 40-45 grader. Med SHR kan vi behandle alle hudtyper og alle hårfarver i modsætning til Diodelaser og IPL, hvor kravet er mørke hår og lys hud. Desuden vil det tage 10-15 behandlinger at opnå det bedste resultat hos Diodelaser og IPL, hvorimod det vil tage mellem 4-8 behandlinger med SHR.