FRUGTSYRE BEHANDLING MED FIRE & ICE FRA IS CLINICAL

                                              Fire and ice

IS CLINICAL produkterne udmærker sig ved at være fremstillet af de reneste og bedste naturlige botaniske ingredienser på markedet. Hver eneste ingrediens er klinisk testet, både med hensyn til sikkerhed samt virkemåde. Kombineret med en meget avanceret formuleringsteknologi er produkterne i stand til at levere uovertrufne fysiologiske forbedringer i hudens sundhed. Der foreligger således klinisk dokumentation på de ingredienser der anvendes i iS CLINICAL produkterne.

IS CLINICAL produkterne får bred opbakning og anbefales af flere dermatologer, plastikkirurger, læger samt hudplejere. Hertil kommer, at produkterne anvendes af flere Hollywoodstjerner, heriblandt Gwyneth Paltrow, Halle Berry, Ashley Judd, Faith Hill og Jon Bon Jovi.

                                                                                          Fire and Ice rund

FIRE & ICE FACIAL Denne Intensive kliniske ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at forny din huds overflade, og derved reducere fine linjer og rynker såvel som at udglatte, blødgøre og fremme cellefornyelse. Grundlaget for dette fantastiske behandlings system er en kombination af to terapeutiske masker.

Den kraftfulde INTENSIVE RESURFACING MASQUE er baseret på en klinisk formel indeholdende; Glycolsyre (18 %), Mælkesyre, Citronsyre, Æblesyre, Retinol, Vitamin B3 og Antioxidanter – herunder Grøn te ekstrakt. Den anden maske, REJUVENATING MASQUE, er en lindrende, hydrerende behandling baseret på en formel indeholdende; Hyaluronsyre, Aloe Vera, Grøn te ekstrakt, Lakridsekstrakt, Vindruekerneekstrakt og Rosmarinekstrakt. Udover de unikke professionelle behandlingsmasker, komplementeres denne fantastiske ansigtsbehandling af en unik kombination af serumer og cremer, som alle er udviklet af iS CLINICAL det eksklusive kliniske brand fra Innovative Skin Care.

FIRE & ICE behandlingen fra iS Clinical er en eksklusiv klinisk behandling, som leverer synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende, behandlingen er specielt velegnet til:

  • Reducering af fine linjer og rynker for en mere ensartet, og glat overflade i huden.

  • Fremmelse af cellefornyelsen

  • Genopbygning og styrkelse af træt og medtaget hud

  • Hyperpigmentering / solskader

  • Dybderens af porerne

  • Fjernelse af overskydende talg/hudfedt

  • Forbedring af uren hud / Akne

  • Resultatet kan ses allerede efter første behandling, men kurforløb på 3 behandlinger med 14 dages interval anbefales.