Lasermaskine small                        Lasermaskine small

 

Har du fortrudt at du har fået en tatovering?, så er du bestemt ikke den eneste, og hvis du gerne vil have den fjernet, så bliver resultatet så fint at det med tiden bliver svært at se at du har haft en tatovering.

Tatoveringen bliver fjernet ved at laserstrålen spalter farvepartiklerne i tatoveringen, de absorberes af kroppens immunsystem og udskilles via leveren så tatoveringen forsvinder. Det er forskelligt hvor mange behandlinger man skal have, før tatoveringen er helt væk, det afhænger af alder/blæk og farve, samt hvilken teknik den er lavet med.

Fjernelse af tatovering kræver ofte 4-10 behandlinger, og det endelige resultat afhænger af forskellige faktorer:

Hvor sidder tatoveringen

Hvor gammel er tatoveringen

Hvem der har lavet tatoveringen (professionel/amatør)

Hvor dyb er tatoveringen

Hvor meget farvestof indeholder tatoveringen

Hvilken type blæk er den lavet af

Hvor god er din krop til at udskille farvepigmenter

 

En behandling tager ca. 15-30 minutter inkl. konsultation og evt. pauser, og graden af smerte vil variere, alt efter den individuelles smertetærskel. For at lindre smerten, vil huden inden og efter laser behandlingen blive afkølet.

Du kan inden du møder op til behandlingen, påføre det område som skal behandles med en bedøvende creme Emla, som kan købes på apoteket.

Du vil inden laser behandlingen få en grundig vejledning i, hvordan du skal behandle det berørte område, for at opnå et varigt og pænt resultat.

 

Før behandling: 

Undgå sollys, herunder solarie og selvbruner produkter, i 2- 4 uger før og efter behandling. Sollys, solarie og selvbruner produkter nedsætter effekten af laserbehandlingen og øger chancen for bivirkninger, herunder misfarvninger (mørke og lyse) og ar.

 

Isotretinoin og anden lysfølsom medicin må ikke indtages 6 måneder før behandling begyndes og må ikke bruges i behandlingsperioden. Brug ikke voks og/eller anden form for hårfjerningsmiddel på det hudområde, der skal behandles, 2 uger før og efter behandlingen. Hvis der sker ændringer i din sygehistorie, dit helbred eller andet i behandlingsforløbet, som måske kan være relevante i forhold til behandling hos os, skal du altid give os besked.

Efter behandling: 

Lige efter en behandling kan der danne sig en skorpe på det område, der behandles. Rødme og hævelse er normalt. der kan også komme små blodsprængninger. Efter en behandling påfører vi produkter, der beroliger og beskytter huden i det behandlede område. Vi anbefaler, du køber disse produkter eller lignende og fortsætter med at påføre dem op til en uge efter behandling eller indtil det behandlede område er helet. Ved ubehag kan du tage et par almindelige smertestillende tabletter. Sørg for at pleje det behandlede område, indtil det er helet og fortsæt i de første 7 dage efter behandling. Rengør det behandlede område dagligt ved at bruse såret over med vand og dup det derefter tørt.

 

 

Personer under 18 år, gravide eller ammende behandles ikke. Der behandles heller ikke, hvis der har været udslæt i tatoveringen.