Microneedling

Microneedling / Dermapen er en behandling, der har fået stor popularitet de seneste år.

Behandlingen består af små nåle, der kører gennem huden for at lave små mikroskopiske huller, der får huden til at regenerer og danne ny collagen.

Microneedling/Dermapen er en effektiv måde at forbedre hudstrukturen, udglatte fine linjer og små ar. Kort sagt booster Dermapen din hud til at forny sig selv, hvorfor der opnås en smuk glød og en strålende hud.

Behandling bygger på den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”.

De udskiftelige engangsnåle fjerner risikoen for smitte mellem klienterne og den indstillelige nåledybde (0,25-1,5 mm) gør det muligt at skræddersy behandlingen til ethvert formål. SkinPen er så avanceret at den endda gør det både sikkert og muligt, at bruge den på den fine sarte hud omkring øjne, læber og næsen.

Dermis reagerer ved at skabe nye kollagene fibre i en proces som tager ca. 4 uger. Kollagene fibre er en del af alle menneskers dermis (hud), men mængden af de kollagene fibre bliver mindre jo ældre man bliver (svinder til halvdelen fra det 20. til det 80. leveår) og det er en væsentlig årsag til, at der opstår fine linjer og rynker i huden.

Inden selve behandlingen påføres huden et stærkt virkende medicinsk anti-ageing serum, bestående af antioxidanter, hyaluronsyre og vækstfaktorer.

Herefter kører de mekaniske nåle igennem huden, hvor der bliver lavet millioner af små huller. Man vil opleve små blødninger fra huden, og huden vil blive varm og rød.

Derefter pålægges en kold hyaluronsyremaske, der får huden til at falde ned og dæmpe den røde farve.